Beskrivelse
Opskrift:
20-40 gram kakao smeltes i lun mælk, gerne havre eller mandel. Det er vigtigt at massen ikke bliver for varm, da alt kakaoens næring og kraft kan gå tabt. Tilsæt herefter dine yndlings krydderier – jeg anbefaler kanel, vanilje, kokossukker og carob pulver for en sød og blid kakao. Hvis der skal lidt kraft i, så tilsæt cayenne og kardemomme. Blend massen til den skummer eller er blød. Hæld nu kakaoen i din yndlings kop.
Giv dig god tid til at lave din drik. Lav den med kærlige intention og tanker. Tænd et lys.
Indtages bedst på tom mave, og det anbefales at drikke rigeligt med vand.
Start blidt ud – måske din krop er ekstra følsom overfor kakaoen virkning.
Psst… til kvindesamlinger laver jeg altid kakaoen på halvt plantedrik og halv te. Teen er gerne en blanding af kamille, rose og lavendel.
Indhold: 100 % cacao
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.